14 Mayıs 2015 Perşembe

Bir kitap bu kadar mı güzel tanıtılır...

Sevgili Deeptone'un ikinci kitabı Derin Mavi'yle ilgili bir güzellik yapmış arkadaşlar. Nasıl ince bir düşünce! İzlerken, dinlerken gözlerim doldu. Ne büyük gurur, nasıl bir sevinç Deep için. Ki zaten her güzelliği, ilgiyi sonuna kadar hak eden birisi olur kendisi. Herkesin ilk göz ağrısı, herkesin destekçisi, herkesin blog dünyasına adım attığında öğrendiği, güç aldığı, tutunduğu daldır zat-ı şahaneleri. Şahsım adına minnettarım varlığına, bloğuma kattığı renge, zenginliğe. Ve işin gerçeği böyle bir blog arkadaşına sahip olduğum için de çok şanslı hissediyor, gururlanıyorum içten içe. 

E hal böyleyken, en az Deep kadar tatlı ve benim için çok özel, şekerden baldan hallice, sınıfın yaramaz ama her daim vefalı kızı, her daim yanımda yamacımda, her daim hatırlayan, dürtükleyen, sevgisini cömertçe sunan, yüzümü varlığıyla güldüren blog arkadaşım Kreatif Başkan'ın iş çevirmesi video da beni nasıl mest etti, nasıl tüylerimi bir haller etti, anlatmaya kelimeler kifayetsiz. Fikir mükemmel, kadro mükemmel, sonuç mükemmel! Bayıldım! Lütfen izleyin, paylaşın. Ben çok duygulandım izlerken. Deeptone'un kocaman, vefakar, yardımsever yüreği, herkesin okuyabileceği sadelik ve derinlikteki kalemi ve bu güzel kitabı kesinlikle paylaşmaya değer. Hiç tanımıyor olsanız dahi en azından bu güzel video kesinlikle izlemeye, paylaşmaya değer, benden demesi... :)


http://kreatifbaskan.blogspot.com.tr/2015/05/ve-beklenen-videomuz-yaynda.html?spref=bl

18 yorum:

  1. oyyy sen de çook ama çook tatlısın :) bu ne mükemmel ve sıcak bir destek oldu tatlııım <3 koskocaman teşekkürler hem de kocamaaan <3<3<3

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Böyle bir güzellik, fikir, emek desteklenmez mi mirim?! Büyük bir memnuniyet ve gururla hemi de. Harikasınız! Özel olarak haberdar ettiğin için çok teşekkür ederim. Çok duygulandırdın gecenin bu vakti. :') Çok güzel hissettirdin. Kutluyorum seni ve emeği geçen tüm arkadaşları. Müthiş bir iş çıkarmışsınız. Öpüyorum caanı gönülden alnınızdan hepinizin... :) <3 <3
      Sevgiler... :)

      Sil
  2. Kreatif hepimizin tüylerini bi haller etti zaten ya :) bu videonun yanında, sizlerin paylaşımları da Deeptone'u mutlu ediyordur eminim. Ne kadar çok dost biriktirmiş, ne zenginlik...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle. Öyle vefakar, fedakar yüreğe böyle dost zenginliği kaçınılmaz. Umarım çok başarılı olur kitabı da. :)
      Ayrıca seni de tebrik ederim. Çok başarılı, duygulu bir çalışma olmuş. Alnından da öptüydüm zati kreatifin blogunda. ;) Bi daha öpeyim hatta. Mucks... :) <3

      Sil
  3. Alkışlandı...
    :)

    YanıtlaSil
  4. Complete the sentences kreatifin bloğunda yorumunuz dikkatimi çekti.
    Çok içten geldi. Bu kadar içten sıcak bir yorum yazan şahsı muhteremin kim bilir boğu nasıl sıcaktır dedim ve geldimki sizde yer vermişsiniz deeptone'un kitabına ve kreatiflerin yaptıklarına sıkı bir blog dostluğu oluşturmuşsunuz ne güzel böyle dostluklar biriktirmişsiniz.
    Hoşçakalın...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sevindim beğenip, gelmenize. :) Hoşgeldiniz ve her zaman gelin.
      Aynen ben de bayıldım Kreatif ve diğer arkadaşların yaptığı güzelliğe. :) Çok da severim zaten Kreatifi de Deep'i de. Ne mutlu Deep'e, o güzel şiirleri sevdiklerinin sesinde can bulmuş.
      Sevgiler... :)

      Sil
  5. Çok güzel bir daysnışma örneği, harika bir iş... Emeğe geçenlerin ellerine sağlık... Sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bence de Persephone, müthiş bi fikir ve eyleme geçmiş hali. Her tür desteği hak ediyor kesinlikle. Sevgiler benden efenüm. ;)

      Sil
  6. ne güzel seslendirmişler de mi yaaaa :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yazan yazmış, seslendiren seslendirmiş mirim. Fazla söze ne hacet... ;)

      Sil
  7. Şiirler de güzel, tanıtım da...
    hepinizin tabii senin de eline sağlık:)
    sevgiler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok güzel bir dayanışma bence de. Ama Deep için değer kesinlikle. Umarım yolu açık olur her daim.
      Teşekkürler Müjdem, sevgiler benden... :)

      Sil
  8. Blog keşiften geliyorum izleyicinim :)) bana da beklerim..

    YanıtlaSil
  9. hem çok vefakar hem de bir o kadar cefakar olay, tüylerimizi ne hale getiriyorlar yahu :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Deep için ne kadar gurur verici bi durum. Ama o da herkese her zaman sonuna kadar destek. Tüy müy kaldırmaca, her bi şeyi hak ediyo yani. ;)

      Sil

Eee, yorum yok mu? Hiç mi yok?! :(