9 Temmuz 2015 Perşembe

Bir Adet Huni İstiyorum- 2


Para kazanma ihtimali, veya başka bir çıkarı olduğunda adeta melek, umudu kesilince ise yüz seksen derece kişilik değiştirip bir nevi duvara dönüşen, yok olangillerin gözlerindeki dolarlardan, ruhlarındaki iki yüzlülükten istiyorum...

Rahatsız olup olmadığını bile sormadan, izin istemeden, kapalı mekanda yanında fosur fosur sigara içip, nefesini kesen, üzerine sindirdiği kokuyla seni kendinden tiksindirengillerin hadsizliğinden istiyorum.

Yıllarca aynı işi yapmış, mesleğinde uzmanlaşmış kişiye bile çok bilmişlik edip, ahkam kesen kişinin mesnetsiz özgüveninden istiyorum.

Şöyle rahatça bakınıp, beğendiklerini deneyip, alışveriş yapma niyetiyle girdiğin mağazada "Buyrun yardımcı olayım. Nasıl bi şey bakmıştınız?" deyip, peşinde dolanan tezgahtara hönkürüp, püskürtecek deli kafasından 

istiyorum.

İki arabalık yere ortalayıp, ya da yanlayıp dam üstünde saksağan park stilini icat edenlerin umursamazlığından istiyorum.
 
Trafikte hem hakkını ihlal edip, hem de sen korna çalıncacamı açıp üstüne böğüren, hatta ortam müsaitse direk kusan trafik magandasının hadsiz kafasından, atarlı ruhundan istiyorum.
 


Her şeyi kendi işine geldiği gibi yoran, ne olursa, kiminle olursa olsun, her konuda her daim haklı olan, hatasını kabul edip, alttan almaktansa, insan kaybetmeyi yeğleyen, adeta özenle yaratılmış kusursuz kulların mükemmelliğinden, düşük EQ'larından ve bünyelerine fazla gelen IQ'larından istiyorum.

Dışarıda bir yerde buluşulduğunda, yiyip içip, hesabı bile sormadan arkasını dönüp gidenlerin yüzsüzlüğünden; yiyip içip, kasada ille de ben ödeyeceğim diye adeta bireysel savaş ilan edenin de azminden istiyorum. Orta kararı tutturanların ise alnından öpmek istiyorum en kokulusundan.

Aklı fikri saçında makyajında, giyiminde kuşamında olan, alışveriş sitelerinden, merkezlerinden çıkmak bilmeyen, indirime girdi diye hiç ihtiyacı olmadığı halde otu boku alıp, dolabına evine tıkıştırarak, el birliğiyle dünyayı tüketen alışveriş ve güzellik manyaklarının umursamaz yellozluğundan istiyorum.

Toplu taşımada iki saat ayakta duran kadına yer vermeyip, bütün uzuvlarını yaya yaya oturan, ama o kadınla aynı yaşta, başı örtülü başka birisi bindiğinde kalkıp yer veren kıronun ayrımcı, yobaz kafasından istiyorum. Hatta bununla da yetinmeyip, rüyasına Elm Sokağı'nın Freddy'sinin girmesini, o bünyeyi ayağa kaldıran eşarbı kendisinin uygun bir tarafına tıkıştırıp, insan ayrımına eğilimli takoz kafasını canlı canlı açıp, bu terbiyesizce davranışın müsebbibi beyinciğini çıkarıp, zeytinyağlı beyin salatası yapmasını, hatta bir kadeh rakıya meze edip, afiyetle gömmesini diliyorum. Beyni rakıyla eni konu bir terbiye olsun da efendilik öğrensin ucundan kenarından...

Üç ayda bir hangi gizli sebeptense hattını, numarasını değiştirip, ulaşılamayan; durup durup yeni numarasını kaydettirip telefon rehberimin beynini yakan kaçak göçekgillerin esrarengiz kafasından istiyorum.

Normalde gayet de efendi gibi görünüp, en ufak tartışmada içindeki gerçek kimliği, özgüvensizliği ve ezikliği, kullandığı avam ifadelerle, yüksek ses tonuyla, vücut diliyle hönkürerek, basitleşerek ortaya döken öfkesibolgillerin tangur tungur, fevri kafasından ve dilinden istiyorum. Bununla da kalmayıp, kliniklerin öfke kontrol merkezlerinin bu kızgın boğaların kendi ayaklarıyla gelmelerini beklememelerini (zira kendileri asla ve kat'a kabul edip de çözüme gitmezler), toplumun içinden teeek tek tespit edip, adam gibi tedavi etmeden, kuzuya çevirmeden de salmamalarını diliyorum. 

Sosyal medyada dakika başı siyaset veya dini paylaşımlar yapıp, insanı hayattan, dinden imandan, kendisinden soğutan; kafayı dinle, siyasetten başka hiçbir şeye yormayan tiplerin obsesif ruhundan istiyorum.

Yol kenarı, ayak altı bile demeden bulduğu en ufak çalının, yeşilin dibine arabayı park edip, mangalı kurup, yolunu kesen, ortalığı duman cehennemine çeviren, insanı etten, köfteden soğutan beyaz atletli magandanın merkepliğinden istiyorum...

Yediği içtiği şeyin ambalajını gayet doğallıkla yere, dışarı atan düşüncesizlerin, dünyanın sahibi misali saygısız kafasından istiyorum. O da olmadı, kafataslarına acık beyin zerk edebileceğim bir uzay icadı istiyorum...

Ha bire saygıdan bahsedip, ha bire saygısızlık eden tiplerin herkesten uyanık kafasından istiyorum.

Sözün özü, ben bir adet huni daha istiyorum kardeş. Hatta böyle böyle işi huni koleksiyonuna bağlayayım diyorum...

***********************************
Not: Paylaşımları lütfen copy/paste ile değil, alttaki butonları kullanarak yapalım. :) 



51 yorum:

  1. bende istiyorummmm.... illallah geldi valla bak.

    YanıtlaSil
  2. Huni kesmez beni... bu saydıklarının içtiklerinden istiyorum ben....:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hmm, o daha iyiymiş. Sek alayım ben de her ne menem bi şeyse. :)

      Sil
  3. olsa tükkan senin ama yok işte yok. dolar kaç para bilirmisin sen ha sorarım sana :)
    halbuki hanım hanımcık şööle etek istesen pantolon istesen, beşi iki yerde eşittir mc2 istesen...
    yok!é
    illa ithalat hep ithalat..
    :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :D Deli ya. Doğru diyosun, huni bile Çin marifetidir, kesin. :)

      Sil
  4. Bunların bir çoğunu ben de istiyorum inan ki:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İnanmam mı, aklı fikri yerinde olana oluyo zaten ne oluyosa... :)

      Sil
  5. Seni çok sinirlendirmişler. Ama görmezden gelinecek bir tarafları da kalmadı artık. Bencil pislikler!
    Lütfen ''kadın'' kelimesi yerine ''bayan'' kelimesini kullanma.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aslında bence herkes sinir oluyodur da bu tarz davranışlara, koyunluk var ya bünyede, ses soluk çıkmıyo işte kimseden...

      Sil
  6. aaa bende birkaç tane var hunii hemen adres alayım uolluyim sana :):):)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Oh yaa, süpersin! Gördüğün gibi huni ihtiyacımız çok yüksek Sessiz Prenses, nekkaa gönderebilirsen alalım hemen. ;)

      Sil
  7. Bi koca huni de bana lütfen, ama bana kaşındım, yetmezmiş gibi butun delilikler emekli oldum diye yazlıkçı olmaya kalkarsan
    ustası, perdecisi, mobilyacısı, elektrikçisi, sucusu ve tabiii laz mütahit el ele verir huninin en kocamanını taktırır adama

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Oyyy, çok teşekkür ederim yeniden yazdığın için. Bi tanesin. :) Telefondan bi daha yayınlamıycam şu yorumları. Parmaklarıma hükmedemiyorum minik minik şeylerde. :)

      Yalnız usta dedin, işi bitirdin ama sen. Ustalarla birkaç nahoş tecrübe yaşamış biri olarak kendi hunimi de sana vermeye karar verdim. :) Bol sabırlar, kolaylıklar dilerim. Sevgiler. :)

      Sil
  8. delirenler cemiyetine hosgeldiniz efenim :p

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hoşbıldıııık, hoşbıldık. Ne güzel tecrübeli tanıdık birileri tarafından karşılanmak. İyi hissettim bak şimdi. ;) :P

      Sil
  9. hah haaaa böyle okuyunca kendimi çok korkak buldum yaaa hiçbirini yapamıyom galiba :)

    YanıtlaSil
  10. bak blogunda büssürü güzel yazın var. en sevdiklerini seç istersen yeni yazı da yaz. ne bileyim mesela 50 yazını bi word dosyası yap. istediğin zaman kitap olur. fikir veririm :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Cansın sen ya, üşenmemiş bi de buraya gelip yanıt yazmış. :) Öyle bir düşüncem var zaten Deep. Yayınlamadığım yazılarım da var. Sadece ortalığı biraz daha kolaçan edip, nedir ne değildir anlamaya çalışıyorum. Bu yüzden de senin yazı dizin kaymak gibi geldi ya zaten. :) Bir de tabi olsun diye değil, iyi bir şey çıksın isterim. O yüzden çok içime sinen yazılar biriksin diye beklerim. ;) Ve emin ol, ilk kapısını çalacağım kişi de sensin. İyi ki varsın... :) <3

      Sil
  11. tamam olsun içine sinen bi kitabın valla yakışır beeee. müzisyen yazar heyt beeee :)))))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :) Sen böyle 2-3 gün boyunca birer cümlelik gazı ver, 4. gün kitabım hazırdır hocam. Hiç şüphen olmasın... ;)

      Sil
  12. bana da bir huni lütfen, boşvermişliği bol olsun :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hmmm, boşvermişliği bol huniii! İyiymiş bu. ;)

      Sil
    2. mimiklimm adresi değiştirdim ben burdayım artık. bı alo demen yeterli :)) http://fokbiyigii.blogspot.com.tr/ bu arada yenı yazı gır ama ozledık yavv :O

      Sil
    3. Misketciğim geldim sayfana, ama boştu? Daha yerleşemedin mi? :P Hayırlı olsun...
      Yeni yazı da yayınladım bu arada. ;) Dürtük için teşekkürler. Mucks... <3 <3

      Sil
  13. 3. madde cuk oturdu, ondan istiyorum, yok yok ona sahip olanların kafasını pizza kesiciyle açıp dilimi yandan ısırıp vira bismillah yumrukla hamur yoğurur gibi yoğurmak istiyorum, kapatıp pişmeye bırakalım, bırakalım kabarsın... ee huni lütfen..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :D Aslında bence sana 2 alana 1 bedava kampanyasından huni alalım. Şu haldeyken anca keser... ;)

      Sil
  14. Merhaba bu güzel blogu takibe almak istedim lakin bu sıralar bloglarda sıklıkla gördüğüm takipçi bölümü sizde de çalışmıyor. Onun için bir güncelle yapmalısınız sanırım. Bi aralar bende de aynı durum olmuştu. İnternetten araştırıp bir şeyleri güncelledim. Sevgiler.
    http://birtutamkarinca.blogspot.com/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hoşgeldiniz. :) Birkaç yerden kontrol ettim takipçi bölümünü. Explorerdan açıyorsanız, firefox veya chrome'dan dener misiniz bi. O şekilde de açılmazsa haber verirseniz sevinirim. İyi bayramlar... :)

      Sil
    2. Safariden açınca takip etmeyi başardım.
      İyi bayramlar...

      Sil
    3. Harikasınız! Teşekkürler... ;)

      Sil
  15. Ah ah okurken hepsine evet ya, aynen diyerek katıldım. Baya içimi dökmüş gibi hissediyorum. Tabi bunları görünce susmayıp bu tarz kişilerin yüzüne söylemek lazımda hepimiz susuyoruz nedense. Daha çok sinir oluyoruz sadece :( Ama yazı mükemmel bir dille yazılmış tebrikler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ya evet, söyleyebilsek yüzlerine şişmiycez bu kadar. Ama sonuç ne olur, tartışma. Tartışmadan kazançlı çıkan olur mu, hayır. E hal böyle olunca en güzeli şişip şişip yazılarda inmek. :)

      Sil
  16. Hayıııır istemiyosun bence:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ;) Tamam, itiraf ediyorum. Aslında bu kadar hanım hanımcık değilim. İçimde bi cadı var. Aslında hepsini koca bi kazanda haşlayıp, suyundan çorba, etinden de tirit yapmak istiyorum. :)

      Sil
  17. bende bir huni alabilirmiyim lütfen :)

    YanıtlaSil
  18. Merhabalar merhabalar size bu yorumu dışarıdan gelen araba kaydırma sesleri eşliğinde yazıyorum :D eğer öyle bir huni görürüseniz bir tanede benim adıma ayırttırabilir misiniz acaba :D xxl takıyorum :))
    Evveeeet neydi işi düşmekle ilgili bir şeyler var mıydı yukarıda :D ben sadece mimlemiştim de sizi onu söyleyip gidecektim :D lafı da çok güzel uzattım ve saçmaladım e o zaman ben size adresi bırakıp gideyim xxl evet neyse :D
    http://sacmalarkene.blogspot.com.tr/2015/07/ben-kucukken-mim.html

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :) Araba kaydırma sesleri, XXL huni tercihi, süpermiş! Normalde mimlerle aram pek iyi değildir, ama sırf bu güzel yorum için ilk fırsatta bakıcam. Çok teşekkürler. XXL huniyi de sipariş ettim, 1 haftaya elimizde olurmuş. Bu ara çol sipariş almışlar Türkiye'den, yetiştiremiyolarmış. ;)
      Sevgiler. :)

      Sil
    2. :)) huniyide sizi de bekliyorum :D

      Sil
  19. Şu otobüste yer verme olayından alayım iki Kilo , değerlerinden de birer Kilo lütfen 🙏 huniyi elden teslim alabilirim sanırım, hatırladığım kadariyla hemşehriyiz :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Taabi efenim, ne dimek. Elden, kapıdan, pencireden, nerden isterseniz. ;)

      Sil
  20. Zaten bu yazdıkarının hepsi nasıl bir toplum olduğumuzun göstergesi. Ayrımcı, birbirine düşman, bencil, kavgacı, çıkarcı bir toplum olduk. Blog yazarları gerçekten, çoğunlukla, yaşamın sırrını çözen kişilerden oluşuyor. Aramızdaki öküzleri ben de yer yer yazmaya çalışıyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Blog yazarlarının bilinç ve farkındalık düzeyi daha yüksek, ben de öyle düşünüyorum. Bakarım yazılarına, aynı konulara takığız belli ki. Teşekkürler yorum için... :)

      Sil

Eee, yorum yok mu? Hiç mi yok?! :(