23 Temmuz 2014 Çarşamba

Kim ooo?



Site yönetimi blokların giriş kapılarına kameralı zil sistemi taktırma kararı almış. "Yok canım, gereksiz! Hem gerek duyulsa bile, önce iç- dış boya yaparlar, şu çekmeyen bacaları çektirirler, onu da sonra takarlar herhalde. Hatta niye taktırıyorlar, gerek var mı ki?! Megafonumuz var zaten, yıllardır sorunsuz kullanıyoruz?" falan 
diyordum kii, yanılmışım. Bal gibi de taktılar geçenlerde. En öncelikli ihtiyacımız buydu çünkü. Bir anda hayatımdaki boşluk doluverdi adeta. Meğerse buymuş hanidir aradığım. Yıllardır kullandığımız megafon yetmiyormuş meğerse aşırı teknolojik ruhuma. Ne o öyle; "Kim o?", "Ben bilmem kim." Bu kadarcık bilgiyle kapı mı açılır kuzum?! Adamın o kameraya yaklaşmış, "şimdi neye bassam ki?" diyen eblek suratındaki kılcal damarları, burun deliklerinin çapını, yüzündeki sivilce sayısını görecek, tüm veriler senin veri tabanındakilerle eşleşiyorsa açacaksın kapıyı. Hangi devirde yaşıyoruz, değil mi canım?!


2 yorum:

  1. Ahaha :) Gece gece kameralı zil sisteminde görünen o adamı tarif edişiniz gözümde canlandı resmen. Sesli gülüm şu saatte :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :D Ne mutlu. Bir gülüşe daha sebep olmak ne güzel.. :)

      Daha sık gülmek isterseniz göndereyim bizim site yönetimini, bi el atsınlar sizin siteye de, her zil çalışında o kameradaki eblek suratları görün, gülün, değil mi canım?! ;)

      Sil

Eee, yorum yok mu? Hiç mi yok?! :(