4 Ağustos 2014 Pazartesi

MİMİK 😊😕😀😦😉


Kıza göz çevresinde kırışıklıklar erken oluşmuş diyor yanındakiler. Neymiş, o çok mimikli konuşurmuş, ondan olmuşmuş... Bakım yapmamasından veya genetik faktörlerden değilmiş yani. O çözmüş işi. Hep mimikten. Bunlar da su içsem yarıyorgillerin bir üst versiyonu oluyor zahir. Dolamış diline bir kere. Yer mimikten, gök 
mimikten... Bir adım öteye geçemiyor haspam.

Mimikli konuşuyorum derken, Mask filmindeki maskeyi takınca dellenen Stan misin nesin mesela? Mimik boyutun, kapasiten nedir yani, hani canlandırabilmemiz babında. Bir mimiğe bu kadar büyük bir misyonu hangi travma sonucu yükledin? Millet hiç mimik yapmıyor mu nedir?! Bak ben bile şurada şu iki satırı yazana kadar kırk mimik yaptım evladım? ;) İnsan bunu söylerken bir bakar sağına soluna, insanların mimiklerine, kırışıklıklarına. Herkes gülüyor, herkes mimik yapıyor, şaşırıyor, hiç bilemedin herkes rahatça surat asabiliyor, kızabiliyor. Onlarda niye olmuyor da sende oluyor mesela?! Hayır bir de o kadar inanarak söylüyor ki bunu, bildiklerini anlatsan, yardım etmeye çalışsan da yok, nafile, o biliyor çünkü her şeyi, üzerine bir gram yeni bilgi kaldırmaz. Bu konuda tüm kaynakları devirmiş, ihtisas yapmış zira. Zaten ne oluyorsa bu her şeyi en iyi bilen; algıları, beyni kepenk indirmiş şuursuzlar yüzünden oluyor ya. Bir açsa o kafayı, neler öğrenecek, neler keşfedecek oysa. 
 

Bak canım, oyalama kendini böyle şeylerle, gerçekçi ol, doğru dürüst bilgilen. Hem nasıl bu kadar genç kalabildin diyor, hem de hala dediklerimi dinleyecek kadar egonu cebine koyamıyorsun? O zaman hiç değilse git guugıl'a danış. Kendisiyle ego kaygın olmadan halvet olabilirsin malum. :D (Guugıl kadar haysiyetimiz, otoritemiz yok yalnız şu dünyada, eni konu içleniyorum... :P) Sor işte kime sorarsan artık. Kırışıklıklar nasıl oluşuyormuş, nasıl önlenebiliyormuş bir öğren, ona göre de önlemini al. Dolaşma böyle benden on yaş küçük, ama teyzem gibi sıfatınla mal müdürü kardeşim. Hadi canım, hadi güzelim, seviyorum seni, mimiğini öptüğüm... 


***********************************

Not: Paylaşımları lütfen copy/paste ile değil, alttaki butonları kullanarak yapalım. :)

9 yorum:

  1. Mimikli böcük bacim. Bak yüzü kolalayip beş saat beklesinler, ertesi gün kalmaz mimik. :-) netekim agizlarini açmak istediklerinde bile surat derileri gerim gerim gerilir.:-) ne kirisiklik, ne pürüsüklük. Sana mimik deyene bunu de yolla. Sen keyfine bak bacim. Biz mimigimizlen, göz kenarimizlan güüüzeeeeeliiiiiiz.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Eh pes yani. Kola ha?! Ben kolayı bronzlaşmak için sürülüyo sanırdım, demek botoks etkisi de varmış. :)

      Sil
  2. Vallahi anam agliyor su görünen şifreyi yazmaktan. Vallahi billahi robot değilim. :-). İlk önce 4 haneliydi. Simdi abardi 10 ar harfli iki kelime onaylatti. Gidiom bacim. Parmaklara ziyan. :-)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kaldırdım şekerim sanırım. Bi bak bakalım. Evde yoktum, senin yorumlarını hep dışarıdan cepten okudum. Onun için geç oldu ilgilenmem. Kusura bakmayınız efenim. Yorduk o narin parmaklarınızı. Ve kocaman öptük efenimmm.. :) Teşekkürler güsel yorumlarınız, önerileriniz içüünnnn... ;)

      Sil
  3. Eveeet sifre istemedi.. İstediğimiz odunsavar mevcut.. Güzellll:-)

    YanıtlaSil
  4. Ahaha, ya yatıcam uyuyacağım, gidemiyorum. Sanki karşımda oturmuş konuşuyormuş hissi oluştu bende. Sesli sesli gülüyorum. Sanki tanışıyormuş gibi. Ben bu kadar içten ve samimi yazanı görmedim. Ay iyi ki bulmuşum blogu diye seviniyorum şu an. Ağzınıza kaleminize sağlık :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim. Öyle hissetmenize çok sevindim. Ben de bulmuş olmanıza çok sevindim, samimi yorumlarınızdan dolayı. O halde her zaman beklerim efenim, özellikle de gülmek istediğinizde. ;) Zira tüm yazılarımı okuyanların genel yorumundan yola çıkarak, ilk yazılarımdan bu kadar hoşlandıysanız, sonrakilerden daha çok keyif alacağınıza eminim. :)

      Sevgiler...<3

      Sil

Eee, yorum yok mu? Hiç mi yok?! :(